TV PRVA - Sajt & Uzivo gledanje

TV  Prva  - Sajt  &  Uživo gledanje

TV PRVA SAJT - Mobile



TV PRVA - UZIVO

                 TV UZIVO USKORO

O ovom kanalu.

PRVA PLUS
PRVI KABLOVSKI KANAL PRVE
TV PRVA

Sa ciljem da gledaocima u Srbiji i regionu ponudi dodatne programske sadržaje vrhunskog kvaliteta, 14. oktobra 2013. Prva srpska televizija pokrenula je svoj prvi kablovski kanal PRVA PLUS. Program je koncipiran sa idejom -  “24 sata zabave“, bez informativnog programa i emisija uživo.
Programska šema  sadrži serije iz holivudske produkcije, odabrane tako da zadovolje sve strastvene ljubitelje ove TV forme kao i kvalitetan filmski program, sa mnogo premijera, svetski poznatih naslova,  kao i velikih holivudskih serijala. Naši gledaoci će imati priliku da ponovo pogledaju sve emisije koje su osvežile zabavni program u Srbiji i privukle veliku pažnju publike, po kojoj je PRVA TV i došla do rejtinga koji joj pripada. Muzički deo programa poveren je proverenoj ekipi PRVA RECORDS-a.
Želja nam je da kanal bude prepoznatljiv, kako po svojoj programskoj šemi tako i po aktivnoj interakciji sa našim gledaocima. Osluškujući pažljivo vaše komentare, prilagođavamo našu programsku šemu vodeći računa da ispoštujemo što više vaših  želja. Ta praksa se pokazala kao uspešan recept i pravi put u ostvarenju našeg cilja, da postanemo najkvalitetniji i najgledaniji kablovski kanal na ovim prostorima.

Marko Nikolic

Marko Nikolić 2012- 2016 Ako imaš svoj san ili neku svoju priču. Možeš da budeš bilo šta zamisliš. Ovaj život na ovom svetu. Živiš za sebe, živiš zbog sebe i ljudi koje voliš. Drugi koji te kritikuju i koji govore šta umeš a šta ne umeš.... Nisu ti te osobe bitne ljubavi, pažnje i nerviranja... Jer se te osobe nikad nisu zapitale?

Da li bi mogle da nekako promene svet?.. Obično su takve osobe lenje i neznaju šta će sa svojim životom... Ova poruka je bila iz naj namere. Da ne odustajete od svojih snova!